HomeOver de clubEvenementen

Evenementen

Hier vindt u maritieme evenementen, interessant voor de botenliefhebber. Heeft u een tip, stuur dan een e-mail naar info@zweedseklassiekerclub.nl

*15 juni 2024   Stichting Dag-van-je-Leven
U komt zaterdagochtend 15 juni om 10.00 uur met uw boot naar Jachthaven Kempers bij Leimuiden, waar u wordt ontvangen door ons met een bakje koffie of thee en een versnapering. Daarna zullen de cliënten met hun begeleider(s) of familie aan boord stappen. Dit wordt allemaal geregeld door de vele vrijwilligers die op die dag aanwezig zullen zijn. De verantwoordelijkheid van de cliënt is in handen van Ons Tweede Thuis of de ouders.
Het enige wat u eigenlijk moet doen is met uw gasten een stukje gaan varen. De duur (ongeveer 1 a 2 uur) is afhankelijk van het enthousiasme van uw gasten en de weersomstandigheden. Voor onze gasten die met u meevaren zou het fijn zijn als u zorgt voor iets lekkers en een drankje aan boord.
https://forms.gle/y9UPZ5FSNXDxRU6U6

*7 t/m 13 juni 2024  Stockholm-reis
Het Boot-festival vindt plaats van vrijdag 7 juni  (de aankomst van deelnemers) t/m zondag 9 juni 2024 in de WASAhavn/Galärvarvet gelegen naast het WASA Museum nabij Djungården het groene recreatiegebied vlak bij de oude binnenstad van Stockholm, ook wel bekend als Gamla Stan.  Daarna volgt een interessante reis met bezoeken aan werven van de Zweedse Klassiekers.  Voor het volledige programma vraag vooral informatie!!
Uw vragen / eventuele deelname ten spoedigste toesturen aan Martin van der Laan   ka3zl8@kpnmail.nl  die zal optreden als delegatieleider en naar uw secretaris Huib Haccoû secretaris@zweedseklassiekerclub.nl .
Inmiddels zijn er enkele mutaties doorgevoerd, maar in totaal is het aantal belangstellenden uitgekomen op 11 personen.
Voor de definitieve opgave is het – spoedig – ingevuld retour zenden van het deelnameformulier wel een vereiste.  Dit stelt ons in staat onze Zweedse gastheren tijdig te informeren over de deelname aan de verschillende programma onderdelen.

*12 t/m 14 juli 2024Havendagen Zeewolde
De Havendagen in Zeewolde staan ook dit jaar weer op de kalender en wel van 12 t/m 14 juli 2024. Wij zouden het op prijs stellen als jullie dit evenement op jullie site/facebook/website/nieuwsbrief etc. kunnen vermelden en kunnen promoten. Want hoe mooi is om deze boten/motoren etc. aan het publiek te laten zien en ook nog te kunnen genieten van dit gezellige evenement.
De aankondiging kunnen jullie middels de bijlagen doen Het begeleidend schrijven hoort bij de Havendagen foto of de foto met de datum, of je kunt kiezen voor de Havendagen post met tekst. Willekeurig mag ook uiteraard.
Aanmelden voor de Havendagen Zeewolde kan via: nautische@puurzeewolde.nl

*6 t/m 10 maart Boot Holland in Leeuwarden.
Een gezellige beurs waar we uiteraard als ZKC aanwezig zijn.  Dit jaar met een boot, waar de restauratie-club mee aan het werk is.  Dit zal worden getoond en er zal uitleg gegeven worden.

*28 januari 2024;  ALV en nieuwjaarsreceptie bij restaurant De Eend in Loosdrecht.

 

 

 

 

 


WordPress website gemaakt door Boon Webdesign