HomeGalvano – specialist in galvaniseren

Galvano – specialist in galvaniseren

Veel eigenaren van klassieke houten Zweedse boten willen hun prachtboot in top conditie houden. Schuren en lakken, weer lakken en nog vijf keer lakken, dat weten ze. Maar als het hout je dan weer schitterend en spiegelend toeschijnt, dan wil je ook dat de metalen onderdelen en het dekbeslag er ook weer als nieuw uitzien. Daarvoor biedt Galvano te Wieringerwerf, als specialist in oppervlaktebehandelingen, vrijwel alle mogelijkheden.

Op Zweedse klassieke boten zie je meestal dat het dekbeslag, kikkers, lampbehuizingen, luchthappers etc. in verchroomd metaal zijn uitgevoerd. Maar soms heb je ook te maken met onderdelen die zijn vernikkeld, verkoperd of vermessingd. Bij Galvano kun je terecht voor advies over de beste veredeling van jouw materiaal. Galvano is per auto goed bereikbaar via de A7 en afslag nummer 13. Maar natuurlijk kun je de onderdelen ook verzenden telefonisch overleggen over de behandeling.

Behalve voor de genoemde oppervlakte-veredeling kan je voor metalen onderdelen bij Galvano ook andere behandelingen laten uitvoeren. Dan gaat het om chromateren, verzinken, rvs beitsen/passiveren, anodiseren en vertinnen. Daarvoor moeten door Galvano nogal wat productiehandelingen worden verricht: biologisch dompelen plus ontvetten en spoelen, elektrolytisch kathodisch ontvetten & spoelen, beitsen en spoelen, elektrolytisch anodisch ontvetten en spoelen, neutraliseren en spoelen, specifieke proceslaag aanbrengen, spoelen en drogen. Kortom echt specialistische processen die bij Galvano zeker ook op milieugebied aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Meer informatie? Bekijk de website van Galvano.


WordPress website gemaakt door Boon Webdesign