HomeNieuwsNieuwe site ZKC

Nieuwe site ZKC

Het is misschien even wennen. De website ziet er anders uit en de informatie die u zoekt is misschien niet meer te vinden op de oude vertrouwde plek. Het is misschien even zoeken, maar voor het grootste gedeelte is de informatie van de vorige site overgenomen naar deze site.

Waarom een nieuwe site?

De oude site was lastig met het plaatsen van berichten en afbeeldingen. Een tijdrovende klus en het kon maar door een persoon gedaan worden. We zijn nu overgestapt naar een gebruiksvriendelijke site, waardoor de verschillende werkzaamheden niet meer bij een persoon hoeven te liggen.

Ledengedeelte met forum

Bepaalde artikelen en informatie over boten is nu afgeschermd en alleen in te zien door onze leden. In de komende periode krijgen alle leden via de e-mail hun inlognaam en wachtwoord. Daarmee is het mogelijk om de afgeschermde informatie op de website (automatisch) te zien en berichten te plaatsen op het forum.

Actualiseren informatie

In de komende periode gaat het bestuur alle leden benaderen om de informatie over het botenbestand te actualiseren. Pas na deze actualisatieronde komen weer alle boten van onze leden op de site. Uiteraard, deze keer met afgeschermde gedeelten om de privacy van onze leden te waarborgen.

Heb je vragen of opmerkingen over de site? Neem contact op met de webbeheerder, Marga Strubbe.

 


WordPress website gemaakt door Boon Webdesign