HomeNieuwsJaarvergadering Zweedse Klassieker Club

Jaarvergadering Zweedse Klassieker Club

Uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering en Nieuwjaarsbijeenkomst 20 januari 2019.

Waarde leden van de Zweedse Klassieker Club,

Met veel plezier nodigen wij u wederom uit mee te doen met de Jaarvergadering 2019, tevens startbijeenkomst voor het seizoen 2019 van onze Zweedse Klassieker Club. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle leden en wordt gehouden op zondag 20 januari 2019 van 15.00 – 20.00 uur.

Ook dit jaar willen wij er een feestelijk tintje aan geven door een interessant en onderhoudend voorprogramma, waarna wij een Algemene Ledenvergadering willen houden, waarin wij als bestuur onze verantwoording over 2018 afleggen en onze plannen ontvouwen voor het nieuwe jaar. Om daarna met het heffen van het glas op een plezierig vaarjaar te toosten en af te sluiten met een Schippersmaaltijd voor degene die hiervoor voelen. Want dit laatste zal niet door de ZKC bekostigd kunnen worden en dus voor eigen rekening zijn. Voor de drankjes worden de deelnemers vrij gelaten want die worden aangeboden door de Zweedse Klassieker Club.

Het programma voor 20 januari 2019 kent zo drie onderdelen:

  1. de Algemene Ledenvergadering,
  2. de Nieuwjaarsborrel en
  3. de Schippersmaaltijd.

Wij zien ernaar uit u allen zondag 20 januari 2019 in Huizen te verwelkomen.

Vriendelijke groeten,

Het bestuur van onze Zweedse Klassieker Club
Jan Willem Samama, Nick van der Heul, Paul Leurink, Martin Blommestijn en Huib Haccoû

Sorry, deze content is alleen bedoeld voor leden van de Zweedse Klassiekers Club. Log in als je een lid bent of meld je aan als lid.