HomeNieuwsImpressies van onze deelname aan BOOT Holland 8-13 februari 2019

Impressies van onze deelname aan BOOT Holland 8-13 februari 2019

Onderweg van de stalling naar de BOOT Holland beurs in Leeuwarden reden wij langs het bilboard in het Friese landschap waarop  de aanleg van een electric – only vaarroute door Friesland stond aangekondigd. Actueler konden wij met ons thema elektrische aandrijving van Zweedse Klassiekers op de beurs niet zijn.

Op de achtergrond is de volledig elektrisch aangedreven SNIPA van Jan te Siepe nog te zien die op de BOOT Holland Beurs veel bekijks trok. Vooral ook de uitmuntende staat waarin de het lakwerk zich bevond hoogste bewondering. Met 24 redelijk betaalbare track accu’s die in 6 pakketjes van vier 12 volts accu’e  48 volt leveren kan het bootje 12 uur varen met een snelheid van 8 knopen.

Roy Eppenga (van Yachtservice Roy Eppenga) weet er alles van want was betrokken bij de installatie en restauratie van deze Zweedse Klassieker. Hij was op de zaterdag 9 februari en zondag 10 februari aanwezig om alle vragen van belangstellende te beantwoorden.

Als iedereen die een aanmeldformulier heeft meegenomen deze ook daadwerkelijk instuurt, mogen wij 5 nieuwe leden verwelkomen.

Onze grote dank gaat uit naar alle stand bemensers. Naast de leden van ons bestuur: Nick van der Heul, Jan Willem en Willy Samama, Paul en Wil Leurink en Huib en Engelien Haccou, konden wij rekenen op  Jaap Modder, Paul Go, Raymond Rijnders,  Jelte Kruijer,  Janca Morée, Hans en Ebel Koppen en Piet en Jolanda  Veldhuis. Zonder hun inzetbaarheid was het deelnemen aan deze beurs niet goed mogelijk geweest.

Nog enkele beelden die meer zeggen dan duizend woorden.

 


WordPress website gemaakt door Boon Webdesign