PRIJS: €  12.000,00

De klassieke sloep is 7,20 meter lang en is in het bezit van originele kenmerken zoals overnaadse gangen van mahoniehout. De sloep is zeer geschikt voor weekendjes weg en voor dagtochtjes met familie en vrienden. De boot biedt zitruimte aan 6 personen. Het is mogelijk om met max 2 personen in de kajuit te slapen. Er moeten dan wel zelf matrasjes in worden gelegd. De houten stootrand is recentelijk nog op vakkundige wijze vervangen door nieuw mahoniehout (begin 2017). Ook is het verfwerk vorig seizoen helemaal hersteld (zie foto's). De sloep wordt aangedreven door een Vetus 12 PK dieselmotor. Deze motor is vorig seizoen volledig gereviseerd.

Wegens tijdgebrek en de komst van onze baby doen we de sloep met pijn in ons hart weg. Er is dit seizoen dan ook nog niet mee gevaren. De sloep heeft de hele winter op de wal onder een nieuw gemaakt dekkleed gestaan.

Wat krijgt u er allemaal bij?

  • Splinternieuw ademend dekkleed om de gehele boot mee af te sluiten wanneer deze op de wal staat tijdens het winterseizoen (dit seizoen gemaakt à 1000 euro)
  • Kussens (zie foto)
  • Koelkastje op accu
  • Dekkleed om de zitkuip mee af te sluiten

De boot ligt momenteel in IJlst (Fryslân).

Interesse?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jelle Gerbrandy, via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06 - 246 090 80.  
 
Geplaatst op 13-05-2018

Terug naar 'Vraag en aanbod'