De ZKC is dringend op zoek naar kopij in de vorm van verhalen, informatieve teksten of nieuwsberichten voor de ZKC-website en/of digitale nieuwsbrief. Heb jij een goed verhaal? Een mooi verslag? Leuke ideëen voor de website? Stuur het op!Een goede basis
Sinds 2009 heeft de ZKC een website. Inmiddels een flinke, want met zo'n 310 pagina's, 124 pdf's, 1.882 foto's en zo'n 1.900 unieke bezoekers per maand, doen we het prima. De gemiddelde Google waardering is een 8, en met de laatste versie van Joomla CMS is alles technisch op orde.
De website geeft informatie over Zweden houten boten, onderhoud, bootevenementen en alle clubgerelateerde zaken. Zo willen we (toekomstige) eigenaren van deze juweeltjes enthousiasmeren van deze schepen te genieten, om deze zo te behouden 'voor het nageslacht'. Verder is er ook de digitale nieuwsbrief; deze wordt verstuurd aan (oud)clubleden, adverteerders en donateurs.

Wat zoeken we?
Boeiende verhalen over Zweedse klassiekers, verslagen van evenementen, onderhoud en/of restauratie, kortom van alles wat betrekking heeft op de Zweedse houten boten. In verhalende vorm, als interview, als naslagwerk, verslagen van zaken op internet of uit boeken, wat dan ook, als het maar authentiek en waarheidsgetrouw is. Voor de digitale nieuwsbrief zijn kortere actuele stukjes erg geschikt, zoals over een nieuw boek dat uitkomt, een evenement dat plaatsvindt, kortom nieuws.

Wat levert het op?
Het is onbezoldigd werk, maar vergeet niet de eeuwige dank van de ZKC-clubleden en de eeuwige roem: je naam wordt (indien gewenst) vermeld bij de stukken van jouw hand. En met jouw bijdrage bepaal je mede de inhoud en het gezicht van de ZKC-website en digitale nieuwsbrief.

Kopij?
Stuur jouw materiaal (MS Word document met losse bijgevoegde foto's) op naar Marlène Sips via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Marlène Sips
Secretaris / WebmasterTerug naar 'Nieuws'