Deelname van de ZKC aan de Hiswa 2014 was een bijzonder evenement met resultaat. Er hebben zich o.a. 12 nieuwe leden ingeschreven!

Boot als stand
Met de prachtige boot van Henk en Gabriella Dasselaar als publiekstrekker, hebben enkele duizenden mensen kennis gemaakt met de Zweedse Klassieker Club. Clubleden Henk & Gabriella, Henk ten Hoor, Yvan Veninga, Marijn van Klingeren, Hans-Peter Castelijn, Robert Ypma, Yvette Hoekstra, Dinand Jansen, Nick van der Heul, Jellie Engel, Klaas Toornstra, Patrick Broersen en Taeke van Beekum: allemaal héél hartelijk dank voor jullie inzet!!! En natuurlijk alle clubleden-bezoekers: het is altijd hartverwarmend en leuk om elkaar weer te zien!

Sponsors
De vierkante meter van onze plek op de Hiswa werden gesponsord door de Spiegel der Zeilvaart, het toonaangevende magazine voor eigenaars en liefhebbers van klassieke schepen. De op maat gemaakte boottrailer werd gesponsord door Pega Boottrailers bv, en het hout voor de trap door: Brevé Tuinhout. Alle sponsors: hartelijk dank, zonder uw hulp hadden wij dit niet kunnen realiseren!!!

namens de ZKC, Marlène Sips
- - -

Op naar AmsterdamDaar staat ze dan, op ZKC stand 05.325
Geïnterviewd in 'Leugenbank', onderdeel van mediamogelijkheden van Hiswa KlassiekEn op weg terug naar 'huis'

Terug naar 'Nieuws'