De ZKC-stand zal op de Hiswa van 5 t/m 9 maart 2014 opgeluisterd worden met de prachtige gerestaureerde Zweedse snipa van Henk en Gabriella Dasselaar.

Boot en stand
Henk en Gabriella hebben zo'n 2,5 jaar gewerkt aan de restauratie van hun Orust Snipa. Deze prachtige boot zal tentoon worden gesteld op een op maat gemaakte boottrailer die als sponsoring door Pega Boottrailer bv ter beschikking is gesteld! Naast de boot worden diverse ZKC materialen geplaatst, zodat voor publiek duidelijk is, dat dit DE club is voor liefhebbers van Zweedse klassiekers. We staan in Hal 5 met standnummer 05.325, vlakbij 'De Leugenbank' - een centrale plek met een doorlopend programma over varend erfgoed en maritieme evenementen. Kom kijken!

Oproep standbemanning
Graag willen we clubleden oproepen om de ZKC-stand te 'bemannen'. De beurs duurt van 5 t/m 9 maart; de tijden zijn: woensdag, donderdag en vrijdag van 11.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 18.00 uur. U heeft uiteraard gratis toegang tot de gehele Hiswa en er zal ook gelegenheid zijn om tijdens uw 'dienst' de Hiswa zelf te bezichtigen. Graag opgeven bij Marlène Sips: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 4404 4984.

Kortingsactie toegang Hiswa bij online bestellen
Hiswa RAI geeft behoudsorganisaties € 2,- korting voor clubleden. Deze korting is gedurende alle beursdagen geldig en geldt voor zowel de dag- als avondkaarten. Let op: alleen bij ONLINE kaartverkoop, niet aan de kassa! Hiervoor gaat u naar: www.hiswarai.nl/klassen-bo.
De actiecode die men moet invullen bij het bestellen van kaarten is: HW14klassen-bo.

Meer info over de Hiswa zelf vindt u hier: www.hiswarai.nl.

Terug naar 'Nieuws'