De ZKC op promotietoer! 9 juli jl. heeft het bestuur van de ZKC een e-mailing verzonden naar 1.000 jachthavens en watersportbedrijven in heel Nederland. Clubleden kregen een kopie.

Met deze e-mailing wil het bestuur de ontvangers vragen promotie te maken voor de Zweedse Klassieker Club. Men kan via links twee flyers downloaden en deze ophangen of verspreiden. En men kan visitekaartjes en stickers aanvragen voor bijvoorbeeld bij de kassa of op de balie. We hebben in eerste instantie gekozen voor deze opzet omdat drukken en verspreiden van papieren flyers natuurlijk best wat kosten met zich meebrengt. En onze website heeft eenvoudig de tools om een e-mailing te verzenden, dus eerst maar eens dit! Hopelijk levert deze actie leuke reacties en nieuwe leden op! De flyers zijn ook beschikbaar bij 'Publicaties' en hieronder te downloaden als pdf.

Download de pdf: ZKC flyer 1 (677 Kb)
Download de pdf: ZKC flyer 2 (602 Kb)

Vervolgacties
Hierna willen we graag een advertentie plaatsen in de 'Sverige Kuriren', het magazine van de Zweeds-Nederlandse Vereniging. Ook zullen er waarschijnlijk wat leuke artikelen worden geplaatst in wat andere tijdschrijften, maar daarvan houden we u natuurlijk op de hoogte!

Hartelijke groet, namens het bestuur,
Rob van Asten, Frans Smeink en Marlène Sips